Salt of the earth

Salt of the earth

Boxes

Boxes

Never am I really up to date with what I made during the day when I post here. It’s mostly stuff of the weeks before, not stuff I made that very day. Today is no exception. I think it’s because when I make something, I am in ‘creating mode’, and blogging about what I make feels like ‘observation mode’.  Apparently they exclude each other within the limits of at least one day.

Drawing naked people: I love it. I thought it would be an awkward peeping sensation, but instead there is no feeling whatsoever that anyone in the room is embarrassed. At all. It feels very clinical, and I think that’s good. It means that we are all focused on just looking and conveying what we see onto whatever it is we are drawing on.

Pink Orange Lady

Pink Orange Lady

(click for larger version)

Tags: , , , , , , , , , ,

2 Responses to “”

  1. Simon says:

    Vind het naaktmodel goed gelukt, vooral de schaduwen. Ben wel benieuwd wat ze met haar voeten aan het doen was?
    De kleuren van de zout-foto vind ik ook mooi met al die grijstinten. Is dat rechterpotje overigens geen peper?

  2. bloemenjansje says:

    Dankjewel Simon, en haar voeten waren een lastig punt. Ik moest iets corrigeren, en toen heb ik maar de drastische beslissing genomen om het niet te verbloemen, maar er flink wat aandacht op te vestigen.

    Ja, er staan zelfs twee peperpotjes, en maar één zoutvat. Maar door mijn titel raken die op het tweede plan, arme jongens.